Primele imagini cu Oana Roman, după externare! A fost internată in același spital cu Ileana Ciuculete

17 martie 2017 22:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Roman a fost extrem de șocată de moartea cântăreței Ileana Ciuculete. Fiica lui Petre Roman a aflat abia în ziua în care a ajuns acasă că a stat în același spital cu artista.

Oana Roman a fost prezentă joi, la un eveniment de lansare a unui produs cosmetic, adus de Lili Ollteanu, care conduce mai multe centre de infrumusețare. Ea a povestit că și-a revenit după ce a avut niște probleme de sănătate, ce au necesitat internare la un spital privat. Abia după ce s-a externat marți și a auzit știrea privind moartea Ilenei Ciuculete, Oana a aflat că a fost în același spital si pe același palier cu aceasta. Acest lucru l-a aflat de la soțul ei, Marius, care știa că Ileana a fost acolo, după ce auzise cadrele medicale pe culoar vorbindu-se despre internarea artistei.

"Îmi pare rău că nu am știut. Poate i-aș fi spus lui Cornel un cuvânt de îmbărbătare", a spus Oana, care-și aduce aminte cu plăcere de cântăreața de muzică populară.  La evenimentul de joi au luat parte și alte vedete de la noi precum: Oana Sârbu, Carmen Brumă, Catalin Botezatu, Adelina Pestrițu sau Crina Matei, toți îmbrăcați nonconformist.

Mai multe