Primele imagini de la botezul fetiţei Laurei Cosoi. Cum s-a îmbrăcat actriţa

1 septembrie 2018 17:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Prima zi de toamnă calendaristică este una cu o semnificaţie aparte în familia Laurei Cosoi. Actriţa şi-a creştinat fetiţa printr-o petrecere discretă la care au participat apropiaţii vedetei. Ceremonia religioasă a avut loc în Maramureş.

La Baia-Sprie, în Maramureş, a ajuns Laura Cosoi pentru botezul Ritei, fetiţa ei, în vârstă de două luni şi jumătate. Aici, blonda se simte ca acasă, fiind locul unde soţul ei Cosmin Curticăpean s-a născut şi a copilărit. Actriţa a vrut o petrecere în spritul tradiţional românesc şi a pregătit din timp detaliile. A început cu rochia bebeluşului. Rita a fost îmbrăcată într-o ţinută de culoarea untului din voal și dantelă, cu guleraș Peter Pan, care pe piept a lăsat la vedere un model floral cusut de mână de o prietenă bună a vedetei. 

Blonda a avut grijă şi la ţinuta ei. Laura a purtat o rochie lejeră de culoare crem tot din dantelă, care i-a pus în evidenţă decolteul. 

Actriţa şi-a prinit invitaţii, printre care şi buna ei prietenă vedeta tv Andreea Raicu, cu bucate tradiţionale, aşa cum întreg festinul de la botez a fost de altfel gândit.

Laura Cosoi a născut natural pe 11 iunie. Micuța Rita a venit pe lume la ora 5.36 dimineața și a primit nota 10 de la medici. Vedeta a fost o graviduţă foarte activă. Şi din punct de vedere profesional, actriţa va reveni curând pe scenă. Toamna aceasta, Laura Cosoi va lansa o nouă carte și va juca în câteva spectacole de teatru.

Mai multe