Primele imagini de la nunta lui Bobby Păunescu şi Alice Peneacă. Cei doi s-au căsătorit religios

16 septembrie 2016 17:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Bobby Păunescu şi-a dus aleasa inimii în faţa altarului, zilele trecute, fără prea mare tam-tam. Evenimentul vine la un an după ce el şi modelul Alice Peneacă au semnat actele de căsătorie în faţa ofiţerului Stării Civile. Cei doi şi-au jurat credinţă veşnică în biserică.

Bobby Păunescu (41 de ani) şi Alice Peneacă (24 de ani) nu şi-au mai anunţat decât apropiaţii că vor păşi în faâa altarului. El, în costum de ginere, iar ea în rochie de mireasă. Mirii au vrut o ceremonie discretă şi şi-au unit destinele doar în prezenţa rudelor şi prietenilor zilele  trecute. Modelul a publicat prima imagine de la ceremonia religioasă, în care apare emoţionată alături de afacerist.

Bobby Păunescu a purtat un costum clasic de culoare neagră, la care a purtat cravată şi vestă, iar Alice a strălucit într-o rochie mulată, tip sirenă, care i-a pus silueta de fotomodel în valoare. La ţinuta din ziua cea mare, şatena a purtat un voal lung până în pământ.

Alice şi Booby s-au cununat civil anul trecut la Buftea

Vara trecută, omul de afaceri şi modelul s-au cununat civil, în aer liber, la Buftea, întregul eveniment fiind planificat de mireasă. Vedeta se visa mireasă în acel decor încă de când era doar o fetiță: „Sincer, de când sunt mică pregătesc nunta asta (cununia, în cazul de față)... mai lipsea mirele”, ne mărturisea ea. Visul ei s-a îndeplinit foarte repede. Alice povestea că Bobby nu a așteptat prea mult timp înainte să o ceară de soție: „Bobby este imprevizibil, m-a cerut după trei luni de relație... stăm prost cu organizarea, în schimb”, glumea ea.

Mai multe