Primele imagini din luna de miere a lui Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru

25 iulie 2018 13:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

După agitația de la nuntă, a plecat să se relaxeze într-o lună de miere de vis. Câştigătorul de la „Exatlon” a făcut „valuri” la ceremonia din weekend-ul trecut, când a apărut cu ochii roșii și cu vânătăi pe față. Vladimir Drăghia e acum departe de toate aceste evenimente, într-o vacanță exotică alături de proaspăta soție și fiica lor, Zora.

După ce la sfârşitul lunii mai a câştigat primul sezon din „Exatlon” şi premiul de 100.000 de mii de euro pe care l-a donat, faimosul Vladimir Drăghia (32 de ani) de la Exatlon s-a însurat pe 21 iulie cu iubita lui, Alice Cavaleru (27 de ani), care i-a dăruit o fetiță, pe Zora. Cei doi au anunţat că vor o nuntă atipică şi aşa au şi avut. Pe malul mării, cu prieteni şi familie.

Atipică a fost și dacă judecăm după „look-ul” mirelui, cu ochii roșii și câteva vânătăi pe față, pe care nici machiajul nu le-a acoperit complet. Vedeta a explicat că totul a fost din cauza unei operații pe care a făcut-o la ochi și în urma căreia nu s-a recuperat atât de rapid cum ar fi sperat.

„Mi-am făcut o intervenţie chirurgicală la ambii ochi, în urmă cu 10 zile, şi chiar dacă medicul m-a asigurat că se va vindeca în 3 - 5 zile, organismul meu, probabil şi pe fondul oboselii, lucrează mai greu. Nu am dorit să declar nimic înainte, pentru că nu mi s-a părut că are vreo relevanţă pentru cineva această situaţie, dar nici nu pot încuraja speculaţiile apărute după nunta noastră. Există un singur adevăr: faptul că peste ani vom râde cu lacrimi uitându-ne pe pozele de la nuntă şi povestindu-i Zorei despre asta”, ne-a declarat Drăghia.

Acum, alături de soția Alice și de fiica Zora este deja în luna de miere. Bucuria pe care o trăiesc în Maroc se vede și din pozele pe care le-a postat pe rețele de socializare. Într-una din fotografii, cei doi soți sunt la plajă, iar Vladimir și-a acoperit cu o ereche de ochelari de soare vântătăile despre care s-a vorbit atât de mult. Drăghia le-a arătat fanilor și o fotografie cu fiica sa Zora, plimbată în cărucior pe malul mării de către frumoasa mămică. 

Mai multe