Primele poze cu băiețelul lui Dani Oțil. Tiago are gropițe și e adorabil

24 noiembrie 2021 8:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

De două luni, de când au devenit părinți, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au ferit să posteze în spațiul public poze cu fața bebelușului lor. Poate dintr-o superstiție, că e prea mic, sau poate că încă nu era botezat. Ieri, însă, au spart gheața și au făcut publică prima poză cu „gropițele” micuțului Luca Tiago.

„Uite, tata, acolo o să parchezi tu bicicletele clienților dacă nu îți place cartea”, scria marți dimineața Dani Oțil, în dreptul unei fotografii în care își ținea fiul în brațe, la fereastră. Nu i se văd ochișorii, însă câteva ore mai târziu, soția lui, Gabriela, ni-l prezintă pe Oțil junior în toată splendoarea: mama și fiul, îmbrăcați la fel, în pijamale vărgate, zâmbind veseli în fața oglinzii. Bebelușul este adorabil!

„M-am topit!”, scrie Gabriela Prisăcariu în descrierea fotografiei postate pe Instagram. Cu umorul care-l caracterizează, Dani Oțil intervine și comentează: „Are gropițe? Acu văd. E închiriat pentru poză? Nu e al meu!”. Într-o jumătate de zi, imaginea a strâns peste 32.000 de aprecieri și zeci de comentarii.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în luna mai, prima zi după relaxarea restricțiilor în Capitală. Au devenit părinți pe 11 septembrie, iar botezul băiețelului lor l-au făcut în octombrie, în ultima zi înainte de intrarea în vigoare a noilor restricții pentru limitarea pandemiei.

Mai multe