Primele poze cu Brigitte Năstase, la “Ferma” de la Pro TV

16 ianuarie 2019 18:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

La începutul acestui an, Brigitte Năstase (41 de ani) a plecat la show-ul ”Ferma”, de la Pro TV. Filmările se realizează în condiții vitrege, în munți, iar sexoasa brunetă și ceilalți 17 concurenți se văd nevoiți să locuiască într-o casă veche și nu foarte primitoare.

Însă nu i-a fost teamă:“Este timpul pentru un nou început. Vreau să le arăt tuturor că trecutul e trecut și că sunt o femeie muncitoare și puternică”, a spus Brigitte înainte de a pleca în acest nou reality- show. Vedeta a semnat pentru o sumă frumușică, iar premiul cel mare este și el unul destul de consistent.

În timp ce ea face bani în fermă, logodnicul ei i-a preluat afacerile, ocupându-se de magazinul de haine. Corneliu Oană este văzut adesea în Mall, unde aprovizionează şi aranjează marfa. Așadar, Brigitte poate să se dedice liniștită acestui proiect tv, care o va solicita foarte mult din punct de vedere fizic, căci va trece la munca de jos. 

Ce alte vedete mai concurează la «Ferma» în acest sezon

Mai multe vedete au fost provocare să se aventureze în probele pregătite la Ferma, și nu au stat pe gânduri și au acceptat imedait. Ame Călin, Brigitte Năstase, Carmen Negoiță, Claudia Pavel, Diana Belbiță, Geanina Ilieș, Ioana Filimon, Otilia, Otniela Sandu, Cătălin Moroșanu, Emil Rengle, Florin Pastramă, Jorge, Kamara, Marius Crăciun, Silviu Țolu și Vali Bărbulescu și Remus Boroiu. 

Mai multe