Primele poze cu Cătălin Măruță de când a devenit tată de fată FOTO EXCLUSIV

23 iulie 2015 14:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andra (28 de ani) a născut o fetiță, joi (23 iulie), la un spital din București. Cătălin Măruță (37 de ani) este în culmea fericirii și a așteptat cu nerăbdare să o vadă pe micuță. El și băiețelul lui au fost alături de cântăreață în fiecare clipă.

Artista a născut prin cezariană, în jurul orei 10.00. Soțul ei este în al nouălea cer și a stat cu sufletul la gură, alături de micuțul lor, David (4 ani), pentru a o vedea pe Eva Maria-Ioana.

Andra a născut cu doctorul Nicolae Poiană, care a ajutat-o să îl aducă pe lume și pe primul ei copil. Cătălin Măruță a publicat un mesaj pe pagina lui personală de Facebook, de îndată ce micuța Eva a venit pe lume.

Bine ai venit Eva Maria Ioana-3,630 kg și 50 cm- nota 10!", a scris realizatorul Tv.

Tatăl Andrei, alături de fata lui la maternitate

Artista nu a fost singură la spital. Pe lângă soțul și fiul ei, a mai fost prezent și tatăl Andrei, care a avut emoții mari și a așteptat să o vadă pentru prima oară pe nepoțica lui. Cântăreața a devenit mamă pentru prima oară, la 16 martie 2011, când l-a adus pe lume pe David. Băiețelul a așteptat și el la maternitate pentru a-și cunoaște surioara și pentru a se asigura că mămica lui este bine după operația de cezariană.

Mai multe