Primele poze cu Octavia Geamănu, în rochie de mireasă. Marian Ionescu a fost mire în blugi

26 ianuarie 2020 14:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Octavia Geamănu a îmbrăcat rochia de mireasă. La cinci ani distanţă de la cununia civilă, prezentatoarea a fost dusă la altar de Marian Ionescu. Ceremonia religioasă, una discretă, a avut loc sâmbătă (25 ianuarie) la Biserica Bucur Ciobanu din Bucureşti. Mireasa a purtat o rochie albă, simplă, pe care a găsit-o fix cu o zi înainte de nuntă.

Pregătiri pe ultima sută de metri a făcut Octavia Gemănu pentru nunta ei cu Marian Ionescu. Deşi nu a avut prea mult timp la dispoziţie, prezentatoarea s-a bucurat de o zi superbă cu mult soare şi cu toate cele necesare puse la punct. Ceremonia religioasă a fost ca un cadou pentru cei doi şi a fost organizată la cinci ani distanţă de la cununia civilă.

"La începutul anului ne-am decis, fără să stăm vreun pic pe gânduri, să facem cununia religioasă cât mai curând. În stilul nostru. Nu recomand! A două zi chiar nu se putea. Nu de altă, dar îmi lipsea rochia de mireasă simplă și superbă pe care mi-o doream brusc. Însă, mai mereu, cel puțîn în cazul meu, lucrurile se lămuresc.

De multe ori chiar în ultimul moment. M-am simțit așa cum își dorește orice femeie care ajunge in față altarului: magnific! Aș vrea să mă abțin, dar parcă văd că o să postez toată săptămâna! Mă-ntelegeti, nu? S-aveți zi cu bucurii!", a notat Octavia pe contul ei de Instagram după petrecere.

Octavia Geamănu, o mireasă superbă într-o rochie aleasă înainte cu o zi de nuntă

Îmbrăcată cu o rochie simplă, dar sofisticată, Octavia a fost mireasa perfectă pentru Marian.Mireas a a les ţinuta cu doar o zi înainte de ceremonie.  A transmis un aer rock, delicateţe şi spontaneitate. Nici mirele nu s-a lăsat mai prejos. A fost îmbrăcat  tot simplu, casual, în blugi negri, cămaşă albă şi sacou bleumarin. Emoţionaţi, mii s-au fotografiat alături de preotul care le-a oficiat ceremonia. 

"Slujba a fost exact cum ne imaginam, la 5 ani de la cununia civilă ne-am dorit să venim în fața lui Dumnezeu și să îi mulțumim pentru bunătatea infinită și să primim sfânta taină a cununiei", a mărturisit Octavia Geamănu la Antena 1. 

Naşi le-au fost Dinu Sararu și Ticu Alexe. Cavaler de onoare a fost Cristi Enache, prietenul şi colegul lui Marian, iar domnișoară de onoare sora Octaviei.

Citeşte şi:

Ce femei celebre a iubit Marian Ionescu. Lista este lungă cât o zi de post!

Fiul lui Marian Ionescu a spart 800 de lei la păcănele, în 5 minute

Mai multe