Primele poze cu silicoanele-gigant ale Andreei Antonescu!

22 martie 2017 13:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Lasă-mă, papa, la mare, că am super silicoane! Solista "s-a tunat" în secret în ianuarie, după care şi-a scuns "podoabele" sub bluze largi. Recent, solista a prins curaj şi şi-a etalat dotările!

Schimbare radicală pentru Andreea Antonescu (34 de ani), solista care făcea ravagii în trupa André, în perioada 1998-2001, alături de Andreea Bălan. În luna ianuarie, Click! a anunţat, în premieră, că Andreea Antonescu şi-a pus silicoane, în mare secret, în cabinetul medicului estetician Vitalie Stan. Imediat după, artista a fugit în America, lăsându-ne cu ochii în soare. În loc să-şi etaleze decolteul, vedeta a preferat să poarte numai bluze largi în pozele pe care le-a pus pe Facebook şi pe Instagram. Însă aşteptarea a luat sfârşit, căci recent Andreea s-a întors în ţară cu piesă nouă, "Amanta fidelă", cu tunsoare nouă şi cu sânii noi la vedere. Doctorul nu s-a zgârcit deloc şi i-a pus implanturi mari, care abia mai intră în sutien.

"Era nemulţumită de sânii ei, care s-au micşorat şi s-au lăsat de-a lungul timpului. A şi slăbit, a şi alăptat, aşa că avea motive întemeiate să îşi dorească implanturi. Ca orice femeie, şi Andreea dorea să fie fericită atunci când se privea în oglindă”, ne-au spus surse bine informate. Astfel, solista a suferit un lifting (ridicare) cu implantur. O astfel de operaţie porneşte de la 2.600 de euro, dar merită toţi banii, cel puţin aşa susţin vedetele care au mai trecut prin mâna celebrului doctor Vitalie Stan: Rocsana Marcu, Cristina Spătar, Daniela Crudu etc.

Mai multe