Primele poze neretușate cu Sânziana Buruiană după ce a născut

25 februarie 2016 20:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ieri bombă-sexy, azi mămică și nevastă cu acte în regulă! Sânziana Buruiană (32 de ani) s-a schimbat radical în ultimul an, iar pozele cu ea goală rămân acum o simplă amintire.

Pe 3 octombrie 2015 a devenit doamnă și în acte, după o relație de doi ani cu fotbalistul Nicolae Zuluf (27 de ani), iar pe 7 ianuarie 2016, chiar de Sf. Ion, a născut o minunăție de fetiță, pe care o va boteza Izabela Ștefania Ioana. Astfel, Sânziana Buruiană a intrat și ea în rândul vedetelor care au renunțat să mai fie bombe-sexy, odată ce s-au trezit cu un bebeluș în brațe.

Sânziana Buruiană nu şi-a revenit după naştere

Asta reiese și din imaginile surprinse recent de fotoreporterii Click!, și care ne-o înfățișează pe blondină așa cum nu o vezi pe rețelele de socializare: aranjată, cosmetizată și studiată. Pe corpul tinerei se văd încă semnele nașterii, asta și pentru că o cură de slăbire nu este deloc indicată în perioada de alăptare.

Sânziana a ieșit din casă fără să se gândească prea mult cu ce se îmbracă, combinând o rochiță mulată cu o jachetă, cu dres gros, mat, și cu cizme blănoase, fără toc. Nu avea pe față nici o urmă de machiaj, manichiura era însă impecabilă, la fel și părul buclat, semn că Sânzi a rămas prietenă cu saloanele de înfrumusețare. Chiar dacă nu mai aduce deloc cu bomba-sexy de odinioară, care abia dacă purta câteva sute de grame de haine, Sânzi nu și-a acoperit nici acum decolteul generos, iar celebrii sâni botezați “Sânzi” și “Ana” ieșeau, semeți, la iveală.

Poza numai nud

Mai multe