Primii oameni care l-au ajutat pe Tiberiu Andrei Maria să devină Smiley

7 iulie 2016 12:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Deşi a declarat recent într-un interviu acordat pentru paginademedia.ro că Loredana, Andrei Boncea şi Adrian Sârbu au fost oamenii care l-au ajutat enorm în carieră, se pare că nu ei au fost cei care l-au lansat în lumea mare a showbiz-ului.

Pe vremea când avea 17 ani, Smiley cânta în Pitești, în trupa Millenium 3. Primul care l-a văzut şi i-a apreciat muzica a fost solistul şi actorul Ioan Gyuri Pascu. Încântat de performanțele trupei, Gyuri l-a ajutat pe Andrei şi pe colegii lui să lanseze primul lor album.

Următorul pas în cariera lui Smiley a fost cooptarea lui în trupa Simplu. CRBL a fost cel care l-a convins pe tânăr să li se alăture şi să devină membru al formaţiei alături de care a făcut primii paşi spre succes. Alături de noii lui colegi din trupa Simplu, a lansat mai multe piese, videoclipuri şi a semnat primul mare contract cu o casă de discuri.

Așa s-a lansat Smiley în cariera muzicală, iar nu după mult timp a avut bafta de a o întâlni pe Loredana Groza. Despre această poveste dar şi despre întâlnirea cu Andrei Boncea, soţul Loredanei, şi Adrian Sârbu, Smiley a povestit pentru paginademedia.ro.

Mai multe