Primul 1 decembrie pentru nepoțelul lui Mihai Morar

2 decembrie 2015 11:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Realizatorul Tv este un unchi foarte mândru. Sora lui Mihai Morar (34 de ani), Andreea, este stabilită de ani buni în Statele Unite ale Americii, iar copilașul ei s-a născut pe meleaguri americane. Cu toate acestea, băiețelul este crescut în spirit românesc, iar de 1 decembrie, Ziua Națională a României, părinții lui l-au îmbrăcat într-o ie tradițională.

Mihai Morar este topit după nepoțelul său. Prezentatorul de la „Răi da’ buni” a publicat o imagine cu micuțul, pe contul de socializare Instagram. Fanii realizatorului Tv au fost foarte încântați de poza inedită publicată de el și l-au complimentat pe simpaticul bebeluș cu mii de aprecieri. 

„Zici că e al tău. Ce bine-ți seamănă”, i-a scris unul dintre admiratorii lui Mihai Morar, pe rețeaua de socializare.

„Nu s-a născut în România, nu a mers niciodată de-a bușilea pe pământ românesc. Dar pentru #unchiulMorar este și el o parte din «România mea» . El e unul din sutele de mii de români nenăscuți în România. El e fiul «României plecate de Acasă». O generație care până acum câțiva ani nu exista. România nu se termină la Marea Neagră, la Dunăre, la Prut sau la Tisa. România e și acolo, departe, peste ocean, unde sora mea a născut un român sută la sută. Pe care l-a botezat, e prima oară când vă spun asta, Roman. Și pe care eu l-am creștinat cu mândrie.Azi e și ziua lor. Ziua românilor plecați din România. Românii din care, însă, România nu a plecat niciodată”, a scris Mihai Morar despre nepoțelul lui, pe Instagram.

Mai multe