Primul băiat al lui Răsvan Firea, în stare de şoc

28 ianuarie 2010 21:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Până acum trei săptămâni, Răzvan, fiul de 20 de ani, al fostului atlet şi al lui Carmen Firea, ducea o viaţă liniştită. Student în anul II la facultatea de Arte, tânărul nici nu bănuia că va trece prin clipe de coşmar. După ce i-au murit, pe rând, bunica şi tatăl, Răzvan a făcut un şoc, joi, şi a avut nevoie de intervenţia medicilor.

A intrat la facultate pe locurile subvenţionate de stat, fără să facă vreodată meditaţii la vreo materie. Apropiaţii familei Firea îl descriu pe Răzvan ca fiind un tânăr timid, care nu a deranjat niciodată pe nimeni şi şi-a văzut liniştit de şcoală.

Citeşte despre tragedia familiei Firea:

Fosta soţie, atac la Gabi Firea: «A fost îngropat ca un câine»

Gabi Firea: «Nu pleca, nu vreau să pleci, Răsvan!»

Soţul Gabrielei Vrânceanu Firea va fi înmormântat la cimitirul „Sfânta Vineri"

Soţul lui Firea a murit în urma unui accident vascular

Gabriela Vrînceanu-Firea se pensionează?

Gabi Firea: «Era să-mi cadă un pahar în cap»

Citeşte despre povestea de dragoste dintre Gabriela Vrânceanu şi Răsvan Firea.

Conştiincios din fire, Răzvan, care are doar 20 de ani, a şi început să lucreze ca designer vestimentar, a realizat câteva pictoriale în reviste de modă şi a urcat pe podium la prezentări alături de manechine consacrate.

În urmă cu trei săptămâni, viaţa tânărului avea să se schimbe, însă, la 180 de grade. După ce a aflat că bunica sa Elena a murit, duminică s-a trezit cu telefoane de condoleanţe pentru decesul tatălui său, Răsvan Firea.

Şocat, pentru că nici nu avea habar de o asemenea tragedie, Răzvan a vrut să-şi conducă marţi după-amiză părintele la groapă, dar a ajuns prea târziu, când funeraliile tocmai se încheiaseră.

Toate aceste necazuri l-au afectat pe tânăr, care ieri a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a suferit o cădere pe fond nervos.

Răzvan a apărut în câteva pictoriale şi a urcat pe podium la prezentări de modă

Mai multe