Primul brăduț pentru fetița Simonei Gherghe. Cum l-a împodobit vedeta

25 decembrie 2017 10:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Niciodată nu-i ca prima dată! Simona Gherghe a avut parte de multe premiere anul acesta. S_a căsătorit, a devenit mamă, iar acum sărbătorește primul Crăciun alături de fiica ei, Ana Georgia. Vedeta de la Antena 1 a împodobit bradul și le-a transmis un mesaj fanilor ei pe pagina perssonală de Facebook.

”Sărbători frumoase, cu oameni buni alături! Crăciun fericit!”, a scris Simona Gherghe în dreptul unei imagini cu bradul din vila din Corbeanca. Este primul brăduț pentru micuța Ana Georgia, fetița pe care Simona a adus-o pe lume în luna mai.

Vedeta nu a vrut să împodobească pomul din timp, ca să aibă parte de mai multă emoție în Ajunul Crăciunului. „Încă nu am făcut bradul de Crăciun pentru că îmi place să-l face așa mai aproape de Crăciun. Vreau să fie atunci bucuria foarte mare si momentul ăla magic, că dacă îl facem de acum, până la Crăciun, s-ar putea să ne săturăm de el. S-ar putea ca peste doi trei, ani, când Ana o să poată să vorbească și o să poată să ne spună ce vrea, să ne zică: «Vreau brad acum». Atunci o să facem ce spune copilul”, declara vedeta după Moș Nicolae.

Mai multe