Primul interviu cu Țiriac despre fiica lui: “Ioana mă face mândru”

15 martie 2018 15:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anul trecut, fiica lui Ion Țiriac s-a mutat din Monaco, în România, pentru a fi mai aproape de tatăl său. S-a înscris la un liceu de elită, iar acum se pregătește de bacalaureat. Între timp, miercuri 14 martie, a organizat și un eveniment caritabil, alături de prietenii ei, Gloria Mureșan și Parsa Kanani. Repoterul Click! a stat de vorbă cu magnatul Ion Țiriac, care se declară cel mai mândru tătic.

Click!: Felicitări! Ioana vă face mânru. Aveți o fiică frumoasă și extrem de implicată în acest eveniment caritabil. A reușit să strângă 100.000 de euro pentru acele mame nevoiașe. V-a luat exemplul.

Ion Țiriac: Ioana a făcut treaba asta și înainte, când era mică, mică. Ne-a văzut pe noi prin prejur ce facem, nu știu dacă a luat exemplul, dar o face de data asta în felul ei și ea trebuie felicitată, nu eu. Părintele e bun până la un anumit nivel, apoi copilul trebuie să-și ia zborul.

Click! În ce alte evenimente s-a mai implicat?

I.Ț.: Ioana s-a implicat în multe activități. A fost în Germania, Monte Carlo. De zeci de ani facem lucrurile astea, nu e o treabă nouă pentru noi, doar că noi nu le facem publice, pentru că nu este treaba noastră. Doar rezultatul contează pentru noi. Și a învățat și ea treaba asta.

Click!: De un an învață în România. Ce facultate vrea să urmeze?

I.Ț.: Ea se pregătește pentru facultate acum. Nu știu ce vrea, e privilegiul ei să aleagă ce-și dorește.

Click! Îi place sportul? V-a urmat pasiunea?

I.Ț.: Despre sport...îi place da și nu. Adică i-a plăcut mult când a fost mai tânără, acum a lăsat-o mai moale. A făcut gimnastică și tenis. Acum, iată, face altceva.  

Ioana Țiriac a organizat gala împreună cu doi colegi

Miercuri, 14 martie, la Stejarii Country Club a avut loc #BCFS- Bucharest Charity Fashion Show. Pornit de la o inițiativă a trei elevi, în ultimul an de liceu, Ioana Țiriac, Gloria Mureșan și Parsa Kanani, evenimentul a adunat în jurul său zeci de persoane dornice să dea o mână de ajutor: de la inițiatori, la voluntari, la designeri, modele, vedete, reprezentanți ai companiilor. Strângerea de fonduri a fost necesară continuării programului „Ajută o mamă să se ridice din nou”, destinat tratării și monitorizării medicale gratuite a celor 1.200 de mame fără venituri. Şase designeri români în vogă, Rita Mureșan, Simona Semen, Agnes Toma, Diana Dianu, Aleha Toncea și Aida Lorena şi-au prezentat colecţiile şi au oferit spre licitatie câte o creație vestimentară.

Mai multe