Primul iubit al Mădălinei Ghenea s-a însurat cu Miss Universe Albania. Uite-i în luna de miere!

19 ianuarie 2018 12:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

S-a iubit cu Mădălina Ghenea din 2010 până în 2012, pe vremea când ea nu era celebră, însă iată că acum Dragoș Săvulescu a pus mâna pe o altă bombă-sexy, care are și coroniță de Miss. Aleasa se numește Angela Martini (31 de ani).

După o perioadă în care a zburat din floare în floare, iată că milionarul Dragoș Săvulescu, fost acționar al clubului de fotbal Dinamo, acum producător de filme, și-a găsit liniștea sufletească. În 2016, el a cunoscut-o, în casa în care dăduse o petrecere de pomină cu prietenii, pe Angela Martini. Femeia este nimeni alta decât Miss Universe Albania 2010, așa că imediat ce a văzut-o, nu i-am mai scăpat.

Înaltă, brunetă, cu zâmbet perfect și o privire seducătoare, frumoasa albaneză a ajuns după doi ani să-i fie soție, căci în decembrie milionarul i-a pus inelul pe deget. S-au căsătorit într-o discreție totală, iar ținutele au fost atipice. Cel puțin cea a miresei: Angela a purtat o rochie neagră, transparentă, cu vedere la portjartier.

Acum, Dragoș și ”muza”  lui, așa cum o alintă el, se află în luna de miere într-o destinație exotică, și anume în Seychelles. Cum e și firesc. Că doar nu degeaba a ieșit Miss, Angela arată senzațional în costum de baie.

Mai multe