Primul loc în care a mers Adrian Enache după condamnarea agresorului fiicei sale FOTO EXCLUSIV

1 iulie 2015 13:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adrian Enache (49 de ani) se poate declara mulţumit, după ce agresorul fiicei sale a primt marţi, 30 iunie, o pedeapsă de 5 ani de închisoare cu executare şi obligaţia de a achida daune morale în valoare de 50.000 de euro. Cum stresul la care a fost supus în acestă perioadă şi-a spus cuvântul, cântăreţul a ales ca imediat după comunicarea sentinţei să tragă o fugă la mall.

Ultimul an a fost unul extrem de greu pentru familia cântăreţului Adrian Enache. Reamintim că în dimineaţa zilei de 5 iulie 2014, Diana (18 ani), fiica acestuia, a fost înjunghiată de portarul blocului în care aceasta locuia împreună cu părinţii ei. Libanezul Ali Kanaan (47 de ani) a tăiat-o pe mâini şi pe sâni cu un briceag, lăsându-i urme, iar Diana a ajuns la spital cu răni grave. Medicii legişti au stabilit că fata nu-şi va mai putea folosi niciodată mâna dreaptă la capacitate maximă.

Diana Enache şi-a găsit în sfârşit liniştea

Adrian Enache a plecat la mall după aflarea sentinţei FOTO EXCLUSIV

Perioada de coşmar a trecut şi pentru Adrian Enache, tatăl Dianei. Acesta a fost prezent la tribunal unde a aflat sentinţa, după care a decis că este cazul să meargă la o sesiune de cumpărături pentru a se calma. Cântăreţul a fost surprins marți (30 iunie) de fotoreporterii Click! în parcarea unui centru comercial din nordul Capitalei, de unde a ieşit încărcat. Artistul avea un costum nou şi două pungi pline, semn că bugetul a resimţit din plin această după amiază la shopping.

Libanezul Ali Kanaan a fost condamnat

Judecătorii l-au pedepsit în sfârşit pe bărbatul care a atacat-o pe Diana Enache, fiica lui Adrian Enache. Fostul portar al blocului în care locuieşte artistul va sta după gratii timp de 4 ani (un an a stat în arest preventiv n.r.), pentru tentativă de viol şi este obligat să-i plătească Dianei, împreună cu societatea care l-a angajat, daune morale în valoare de 50.000 euro.

Mai multe