Primul pas spre împăcare: Maria Marinescu n-a venit la divorţ

10 septembrie 2014 11:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Încurcate sunt căile iubirii. După ce, acum câteva zile, a fost fotografită cu Augustin Viziru, cu care se speculează că ar fi avut o idilă, Maria Marinescu s-a împăcat cu soţul ei, Frank Colin şi nu are de gând să mai divorţeze.

Maria Marinescu s-a împăcat cu soţul ei, aflat în închisoare, iar astăzi a făcut un prim pas spre a demonstra acest lucru. Creatoarea de modă nu s-a prezentat la divorţ şi are de gând să retragă acţiunea din instanţă, deoarece vrea să mai dea o şansă căsniciei ei. Astăzi, la proces a fost prezent doar avocatul ei, care a declarat că va retrage cererea de divorţ, deoarece aşa doreşte clienta lui.

Maria Marinescu şi Frank Colin s-au căsătorit în anul 2009, având o nuntă ca în poveşti. Un an mai târziu, ea l-a adus pe lume pe Levyn, primul ei copil. Norii negrii s-au abătut asupra căsniciei celor doi acum mai bine de un an, când Frank Colin a fost arestat, în Franţa, într-un dosar privind traficul internaţional de droguri.

După aproape o jumătate de an de la încarcerea soţului, Maria Marinescu a anunţat, în luna martie a acestui an, că va divorţa de acesta. Se pare că lunile care au trecut de atunci au făcut-o să revină la sentimente mai bune, astfel că neprezentarea ei la termenul de divorţ care a avut astăzi demonstrează, cât se poate de clar, că vrea să fie în continuare doamna Colin.

Mai multe