Primul soţ al Stelei Popescu, acuzaţii dure la adresa fiicei adoptive a artistei: «Banul e pe primul loc»

5 iunie 2018 21:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

La şase luni de la moartea Stelei Popescu, fostul soţ o atacă dur pe fiica adoptivă a artistei, care a moştenit întreaga avere. Dan Puican (83 de ani) îi reproşează Doinei Maximilian faptul că încearcă să scoată bani după moartea ei, mai precis, că i-ar fi vândut rochiile Stelei şi i-a închiriat vila de la mare. “Banul e pe primul loc”, ne-a spus bărbatul. Fiica adoptivă a artistei neagă totul.

Nu este împăcat deloc cu moartea femeii pe care a iubit-o cel mai mult. La finalul lunii trecute, Dan Puican a făcut parastasul de jumătate de an pentru Stela Popescu şi a rememorat evenimente frumoase pe care le-a trăit alături de regretata doamnă a teatrului de comedie, care i-a fost soţie.

O simte aproape, o visează, dar iată că îl răscolesc anumite fapte pe care le consideră nedemne. Este vorba despre fiica adoptivă a Stelei Popescu, şi anume Doina Maximilian, o nepoată din partea celui de-al doilea soţ al ei, Puiu Maximilian, care i-a moştenit întreaga avere. Mai precis, Puican spune că Doina face bani de pe urma lucrurilor Stelei Popescu.

“Am auzit că fata Stelei a început să îi vândă rochiile, plus că vrea să închirieze vila de la mare, de la 2 Mai. Nu mă mai miră nimic pentru că trăim într-o epocă în care banul este pe primul loc”, a declarat Dan Puican pentru Click! După cum se ştie, în garderoba Stelei se regăsesc multe rochii scumpe, elegante, haine de blană şi care au rămas într-una dintre casele moştenite de Doina Maximilian. Cât despre casa de vacanţă unde diva scenei prefera să se relaxeze vara, acolo îşi primea musafirii şi plătea mereu o persoană care să aibă grijă de ea pe timpul iernii, când prefera să stea în Capitală. Contactată telefonic, Doina Maximilian a negat că ar obţine foloase materiale de pe urma lucrurilor care i-au aparţinut mamei adoptive. “Am dat o parte din haine de pomană celor de la teatru, nu am cerut bani pe ele cum spune el. Le-am dat unor oameni care au iubit-o pe Stela Popescu! Am dat şi rochii de scenă, dar şi de purtat de zi cu zi”, ne-a spus aceasta, care a dorit să lămurească şi zvonurile referitoare la faptul că îşi doreşte să închirieze vila de la mare.

“Nu este adevărat nimic, nu o închiriez, nu o vând. O să vină prieteni de ai mei să mai stea pe timp de vară, dar nu o să le cer bani”, a ţinut să lămurească Doina Maximilian. În plus, prin intermediul Click! femeia a ţinut să mai lămurească nişte acuzaţii care au afectat-o în ultima perioadă. “Locuiesc în casa mamei mele de mult timp, mai exact, după o săptămână de la moartea sa, nu după o lună şi ceva cum vorbeşte lumea. Trebuia să mă mut, aia nu este casă care să fie lăsată de izbelişte, plus că eu oricum veneam la două-trei zile pe acolo”, a precizat Doina Maximilian.

Înmormântată cu onoruri militare

Pe 23 noiembrie 2017, Stela Popescu a fost găsită decedată în locuinţa sa. Actriţa a murit din cauza unui accident vascular cerebral masiv şi era decedată de aproximativ 12 ore când a fost găsită, au declarat pentru news.ro surse din Poliţie, care au invocat rezultatele necropsiei. Pe 21 decembrie 2017 ar fi împlinit 82 de ani. Artista a fost înmormântată pe 26 noiembrie, cu onoruri militare, la cimitirul Cernica, fiind condusă de sute de oameni pe ultimul drum.

Mai multe