Primul soț al Stelei Popescu, "despre dragostea tinereții" sale: «Mă certau că o laud, deși nu mai sunt cu ea»

25 noiembrie 2017 9:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Actorul și regizorul Dan Puican (83) , primul soț al Stelei Popescu a fost invitat în cadrul unei emisiuni de la Kanal D , unde a avut numai cuvinte de laudă la adresa celei care cândva i-a fost parteneră de viață și scenă. A mărturisit cu lacrimi în ochi și cu vocea stinsă că actrița a fost dragostea tinereții sale și că,după despărțirea de ea, își pierduse interesul față de oricare altă femeie. A adăugat că a fost criticat de nenumărate ori pentru faptul că aavea cuvinte de laudă pentru Stela Popescu, deși el nu mai făcea parte din viața ei.

Dan Puican a povestit că actuala soție și Stela Popescu se împrieteniseră și că obișnuiau să se întâlnească toți trei pentru a povesti și a se relaxa. Chiar sâmbăta aceasta, pe 25 noiembrie, urmau să se întâlnească la masa de prânz care ar fi trebuit să aibă loc la regizor acasă. Regizorul a recunoscut că a fost iremediabil îndrăgostit de Stela și a afirmat că avea un farmec pe care nimeni nu îl putea trece cu vederea.  "Am fost opt ani împreună, a fost dragostea tinereţii mele. La tinereţe, când ai o femeie frumoasă cum e Stela, era imposibil să nu te îndrăgosteşti. Am rămas prieteni. Mâine trebuia să vină la noi, la masă, că soţia mea îi pregătea nişte peşte. Adio, Stela, te-am iubit. Ai fost dragostea mea din tinereţe. Să îţi fie somnul uşor, odihneşte-te în pace“, a declarat Dan Puican pentru Antena 3, potrivit Adevărul. 

Dan Puican a povestit că a fost adesea certat de prietenii săi care nu înțelegeau de ce continuă să o laude pe Stela pentru reușitle sale, deși ea nu mai făcea parte din viața lui, în urma divorțului. „M-am îndrăgostit de ea şi nu-mi pare rău. După ce ne-am despărţit am avut o relaţie bună şi am colaborat foarte bine la radio. Când m-am despărţit de Stela mi-am jurat că nu mă voi mai căsători cu altă actriţă, pentru că nu va mai exista alta la fel de bună ca ea. M-am căsătorit cu actuala soţie, cu care am un băiat şi e destul de bine. Mi-a zis că e mai bine să ne despărţim şi aşa a fost. Nu ştiu, orice rău spre bine, mi-am zis eu atunci. N-a fost bine, dar tot timpul am fost alături de ea. Mulţi mă criticau că o laud pe Stela deşi nu mai sunt cu ea. La mijloc a fost şi iubirea din tinereţe. Atunci doar pe ea am iubit-o. Am avut relaţii, dar nu erau iubiri adevărate. Am fost împreună atâţia ani", a adăugat Dan Puican. 

Actriţa Stela Popescu a murit din cauza unul accident vascular cerebral masiv în ziua de 23 noiembrie. Cel mai probabil decesul a survenit cu 12 ore înainte ca ea să fie găsită. 

Trupul neînsufleţit al actriţei a fost depus în foaierul Sălii Savoy a Teatrului „Constantin Tănase“, unde admiratorii, prietenii şi colegii îi pot aduce un ultim omagiu până duminică, zi în care va avea loc înmormântarea la Mănăstirea Cernica.

Mai multe