Prin Asia de zor filmase şi-acum umblă cu X6

6 februarie 2018 20:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Prezenţă colorată la Piaţa Muncii din Bucureşti! Dorian Popa, idolul adolescentelor, a coborât marţi exuberant din maşina sa de lux, pe care a parcat-o neglijent pe Intrarea Sectorului, vizavi de Biserica Sfinţii Constantin şi Elena. Cu căştile în urechi, starul a intrat în sediul unui operator de cablu.

După muncă, şi răsplată! Dorian a participat împreună cu mama sa, Luminiţa Popa, la “Asia Expess”, un show TV filmat în decembrie 2017, pe traseul Vietnam – Laos – Cambodgia – Thailanda. Şapte cupluri de vedete au pornit într-o călătorie anevoioasă, în tentativa de a câştiga premiul de 30.000 €. Fiecare echipă trebuia să se descurce cu un dolar pe zi, aşa că parcurgerea drumurilor, găsirea unui adăpost peste noapte şi asigurarea hranei au însemnat o provocare. Acest reality-show va fi difuzat de Antena 1 începând din 12 februarie.Nu ştim dacă perechea Dorian Popa – Luminiţa Popa a câştigat premiul, dar se pare că vedetei în vârstă de 29 de ani i-a priit Asia. Tânărul după care suspină elevele de liceu şi-a scos marţi la aer “bidiviul” cumpărat din Germania şi înmatriculat recent: un BMW X6, bolid care, nou, costă în jur de 80.000 de euro.

Când a intrat în sediul operatorului de cablu, Dorian a îmbrâncit, din greşeală, un cetăţean în vârstă, care aştepta eliberarea unui bon de ordine. Politicos, starul i-a prezentat scuze, apoi s-a îndreptat spre domnişoara de la ghişeu, fredonând o piesă în vogă. În ton cu vremea de primăvară, tânărul devenit celebru în urma serialului “Pariu cu viaţa”, difuzat de Pro TV, purta o pereche cool de pantaloni, în dungi, cu turul jos, despre care maliţioşii ar spune că sunt croiţi din material folosit îndeobşte pentru draperii. Ghetele albe şi o jachetă portocalie, vizibilă de la o staţie de tramvai distanţă, completau ţinuta tânărului cu un corp şlefuit constant în sala de forţă.

“Vali, mi-am luat un BMW X6, pot să trec pe la tine după-amiază?”, l-a apelat pe un prieten, probabil proprietarul unui service auto. Apoi a salutat-o familiar pe angajata operatorului de cablu, a plătit factura şi a urcat degajat în maşina pentru care a transpirat, timp de aproape cinci săptămâni, în Asia.

Mai multe