Prin ce coșmar a trecut Raluca Podea: “Am albit când l-am operat pe David”

31 iulie 2021 9:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Raluca Podea (34 de ani) a trăit clipe de coșmar cu fiul ei, David (13 ani). Fosta concurentă de la Master Chef 2019 și-a dat toate economiile de la Master Chef și și-a vândut și mașina atunci când fiul ei a fost pe punctul să-și piardă viața de la o banală operație de apendicită. În urma șocului suferit, Raluca a albit!

Raluca Podea a venit, vineri, 30 iulie, împreuenă cu fiul ei, David, la emisiunea „Teo Show”. Fosta iubită a lui Florin Pastramă a mărturisit că a albit atunci când fiul ei a fost la un pas de moarte de la o banală operație de apendicită.

David a slăbit 10 kilograme la operație, acum a luat însă în greutate 25 kilograme. „I-au făcut un regim special în spital, totul era fără sare. Încă din spital a început să ceară burger, paste, pizza. A fost horror atunci, și eu am slăbit, am crezut că moare de la o apendicită. De atunci, am un smoc de păr alb aici la spate, trebuie să-l vopsesc mereu”, a declarat Raluca, la „Teo Show” (Kanal D).

A plătit operațiile fiului cu toate economiile

David, băiatul Ralucăi Podea, a suferit două intervenții laparoscopice la un spital privat, pentru care blonda a scos din buzunar 10.000 de euro. „În urma primei intervenții laparoscopice au intervenit complicații, așa că a trebuit să mai fie operat încă o dată. A făcut două operații ca să fie salvat. Copilul era să moară de la o banală operație de apendicită. Mi-am vândut mașina și, cu ce mai aveam de la Master Chef și aștia au fost banii!”, a declarat Raluca, în exclusivitate pentru Click!.

Raluca Podea își crește băiețelul singură, de când acesta avea un an și opt luni. Raluca l-a făcut pe David pe când avea 21 de ani. Tatăl copilului ei, Valentin, urmează să se căsătorească în curând cu o altă vedetă. Este vorba de Irina Pavlenco, fosta solistă a trupei Sweet Kiss, căreia i-a dat deja inelul de logodnă.

Citește și:

Raluca Podea și-a salvat copilul cu banii de la MasterChef: ”Era să moară de la o simplă operație”

Fata de la Meteo din Click!, rivală cu fiul de 10 ani, la «Chefi la cuţite»

Mai multe