Prin ce traumă a trecut Simona Pătruleasa! Cu ce fobii a rămas vedeta de atunci

4 august 2018 19:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Simona Pătruleasa, prezentatoarea știrilor Kanal D, a povestit că a trecut prin momente cumplite în urmă cu ceva ani, iar evenimentul neplăcut a făcut-o să dezvolte anumite fobii, cu care este nevoită să se confrunte în prezent. Vedeta a adus-o pe lume pe fetița ei, Ingrid, în 2011, însă nașterea a avut complicații, iar doctorii au fost nevoiți să intervină. Iată ce s-a întâmplat!

Simona Pătruleasa a mărturisit că a trecut printr-un eveniment traumatic în urmă cu câțiva ani, când i-a dat naștere fetiței ei, Ingrid. Acum 7 ani, fetița a venit pe lume și se bucură de multă iubire și de atenție din partea părinților ei, însă Simona a dezvăluit că în momentul nașterii, a trecut prin momente nu tocmai plăcute. Vedeta TV a avut dureri mari în timpul nașterii și, din cauza unei complicații, a fost injectată în coloană. De atunci, Simona a susținut că a rămas cu fobie de ace, seringi sau dentist. Dar a meritat! Simona își adoră fiica și este „acuzată” chiar că o răsfață mult prea mult pe cea mică. 

„Când am născut, am avut o mică problemă că mi-a făcut injecţia aceea în coloană şi ceva s-a întâmplat, nu ştiu, a durat mai mult, eu eram şi foarte speriată pentru că aveam o burtă cam aşa de mare... Ştiam că trebuie să iasă Ingrid. M-a şi durut şi am rămas cu o traumă. Din momentul ăla...înainte nu aveam nicio problemă cu injecţiile, cu dentistul. Din momentul ăla, pentru mine, e o fobie. Încerc să stau departe de injecţii!”, a declarat Simona, într-un interviu acordat revistei Viva

Simona Pătruleasa vrea să-și refacă pozele de la nuntă 

„Am împlinit 10 ani de la căsnicia civilă. O să refacem poza (de la nuntă n.r), ca să apară și Ingrid de data asta. Am păstrat rochia de mireasă. Arată impecabil și îmi vine perfect.(..) Vreau să refac o fotografie preferată. Va fi cumva cum a fost cu 10 ani în urmă și cum suntem acum. În fiecare an sărbătorim. (..) Sabin a fost cel care a luat decizia să facem nunta acolo. Nu a fost cu tamtam sau cu mulți invitați. Am aflat unde este, Sabin tot încerca să-mi spună că a schimbat locația. În afară de părinții mei care au știut unde facem nunta, nimeni nu a știut. Am fost cam 60 de persoane”, a susținut prezentatoarea tv. Simona Pătruleasa este căsătorită cu Sabin Iovanof, iar nunta a avut loc în străinătate, pe insula Capri. 

Mai multe