Prinţesa Brianna a leşinat şi s-a lovit la cap

27 ianuarie 2010 21:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Brianna Caradja a trecut marţi noaptea printr-un moment teribil. I s-a făcut rău subit, simţindu-se slăbită şi ameţită, iar la scurt timp a leşinat. În cădere s-a lovit destul de tare la cap.

Prinţesa se simţea de câteva zile mai slăbită decât de obicei, însă, având un program extrem de încărcat, nu şi-a permis să se odihnească. Din această cauză, marţi seara starea sănătăţii s-a înrăutăţit brusc.

"M-am simţit foarte rău şi am fost nevoită să plec la spital cu Salvarea. Am făcut o cădere de calciu, din cauza stresului şi am leşinat", ne-a povestit, cu voce slăbită, Brianna Caradja!

În cădere, prinţesa s-a lovit destul de rău la cap, motiv pentru care medicii au vrut să o ţină peste noapte la spital, pentru investigaţii amănunţite.

"Din fericire, nu am păţit nimic. Medicii s-au speriat să nu fac un hematom, dar am avut noroc. Mi-au făcut tot felul de analize, şi au vrut să mă interneze, însă eu am refuzat. Mi-au spus că mi s-a tras din cauza stresului şi mi-au recomandat să stau liniştită, de preferat la pat", ne-a mai spus prinţesa.

Despre ea:

- Fumează un pachet de ţigări pe zi- Nu se alimentează corect- Nu se odihneşte suficient- Bea multă cafea- Pierde nopţile

Brianna Caradja şi-a căutat alesul rpin intermediul Click!

El e alesul prinţesei Brianna Caradja!

Un şomer, un inginer şi un şofer se bat pentru inima Briannei

Brianna îşi caută iubit prin Click!

Mai multe