«Prinţul» Cristea, cu prăjituri în blocul Biancăi Drăgușanu!

4 mai 2016 21:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Face ce face şi tot la fosta iubită trage. Adrian Cristea a fost surprins, de fotoreporterii Click!, în timp ce intra în acelaşi complex rezidenţial în care locuiesc Bianca Drăguşanu şi Victor Slav. Dar n-a apărut cu mâna goală, ci cu o pungă plină cu prăjituri delicioase.

Adrian Cristea (32 de ani), bărbatul care a reuşit performanţa de a o divorţa pe Bianca Drăguşanu (32 de ani) de Victor Slav (35 de ani) în martie 2014,  şi-a făcut din nou apariţia în peisaj. O urmăreşte pe fosta iubită la toate târgurile de nunţi la care Bianca este prezentă cu rochiile ei de mireasă şi-şi pune standul firmei sale de costume bărbăteşti fix lângă al ei, dând vina pe coincidenţă. Numai că, zilele trecute, pare că gluma s-a cam îngroaşat.

Nu de alta, dar ”Prinţul”  a reuşit să pătrundă şi în incinta complexului rezidenţial în care locuiesc Bianca şi Victor. Elegant, ferchezuit, fotbalistul-croitor a fost surprins marţi seara, de fotoreporterii Click!, ieşind cu o plasă cu prăjituri şi cu foitaje dintr-o patiserie din zona Dorobanţi.

S-a urcat în maşină, apoi a gonit spre zona Lacul Tei, acolo unde Bianca, despre care se zvoneşte că este gravidă în patru luni, deţine un apartament în complexul rezidenţial Emerald. S-a grăbit într-atât de tare încât a forţat culoarea roşie a semaforului fără să clipească. A avut noroc că, în timp ce şi-a vizitat un prieten, nu a dat şi peste rivalul lui, Victor Slav.

Mai multe