Probleme medicale pentru nepoțica Deliei. ”Urmează să merg cu ea la ecografie”

23 februarie 2018 16:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sora Deliei a devenit mămica unei fetițe drăgălașe spre sfârșitul anului trecut, iar medicii i-au spus că bebelușa este perfect sănătoasă. Jessie a făcut acum un mic hemangiom, lângă ochișor, iar Oana caută soluții să afle dacă asta îi va pune probleme fetiței pe viitor.

”Are un hemangiom care dispare într-un an, doi... Urmează să merg cu ea la ecografie să vedem dacă presează pe ochi”, le-a explicat Oana celor care au sesizat problema din pozele cu micuța Jessie. „Așa a avut și fiica mea, medicii au spus că dispare de la sine, dar am fost în Germania și am operat-o de urgență, pentru că apăsa pe mușchiul ocular! Te rog să te duci la un alt medic”, i-a scris Ștefania. 

Oana Miheț a născut-o pe Jessie pe 26 decembrie 2017 și se consideră o mămică fericită din mai multe puncte de vedere: fiica ei nu se trezește noaptea, iar operația de cezariană nu i-a pus probleme.

„Mă simt foarte bine, ne-am reglat cu somnul. E un copilaș foarte deștept, pentru că își face plinul de seara, mănâncă un pic mai mult și doarme până dimineața. Eu mă trezesc o singură data. Dacă are toate nevoile îndeplinite, nu mă deranjează. Nu are dureri, suntem norocoși”, a spus sora Deliei. 

Mai multe