Procesul de divorţ al Antoniei, amânat. Solistei i s-au furat actele

27 februarie 2015 10:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Prima înfăţişare a aprocesului de divorţ dintre Antonia şi Vincenzo Castellano s-a încheiat cu o amânare. Următoarea înfăţişare va avea loc pe aprilie.

Vineri dimineaţă, la Judecătoria Sectorului 2, a avut loc prima înfăţişare a procesului de divorţ dintre Antonia şi Vincenzo Castellano. Foarte punctuală, cântăreaţa a venit la Judecătorie însoţită de tatăl şi de avocatul ei, iar Vincenzo a fost reprezentat, ca şi până acum, de către Ciro, tatăl lui. La intrarea în sală, Antonia şi-a dat seama că nu are buletinul la ea, declarând magistraţilor că i-au fost furate actele.

GALERIE FOTO

Prima înfăţişare a procesului de divorţ s-a încheiat cu o amânare, următoarul termen fiind pe 10 aprilie. Judecătorii au dat acest termen pentru a verifica, în acest timp, dacă Vincenzo a avut domiciliu în România la data la care s-a intentat divorţul. În cazul în care soţul Antoniei are domiciliu doar în Italia, procesul ar putea fi mutat la Napoli.

Antonia şi Vincenzo s-au înţeles în privinţa copilului?

La ieşirea de la Judecătoria Sectorului 2, Ciro a declarat că nora lui a ajuns la o înţelegere cu Vincenzo în ceea ce priveşte custodia micuţei Maya. Tatăl lui Vincenzo susţine că cei doi au stabilit să aibă custodie comună asupra copilei, fără a preciza dacă s-au înţeles şi în ceea ce priveşte domiciliul ei.

Maya este crescută de bunicii paterni în Italia şi are cetăţenie italiană, iar Antonia nu o poate vedea decât dacă o vizitează.

Mai multe