Prodan, chef cu carne din Germania

18 decembrie 2009 18:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan a organizat joi seara, la împlinirea vârstei de 37 de ani, o petrecere pe cinste, mai ceva ca la nuntă. Cei 130 de invitaţi s-au desfătat cu delicatese româneşti şi internaţionale şi au chefuit până-n zori pe ritmuri de manele.

Recunoscută ca una dintre cele mai mari petrecăreţe din showbiz, Prodanca este o gazdă perfectă, iar chefurile sale sunt unele de pomină, de fiecare dată.

Mai citeşte:

Ana Maria Prodan l-a convins pe Stache să renunţe la Rapid

Anamaria Prodan: „Am stat cu bebeluşul 3 zile prin spitale!"

Bărbaţii Anamariei Prodan fac afaceri împreună!

Vedeta a sărbătorit cu fast împlinirea vârstei de 37 de ani, dar şi inaugurarea salonului „Famous by Anamaria Prodan", iar cei mai apropiaţi prieteni din showbiz şi fotbal, 130 la număr, au fost protagoniştii unui bairam de cinci stele.

Anamaria este o norocoasă, căci soţul ei, Laurenţiu Reghecampf s-a ocupat personal de toate pregătirile, ajutat fiind de Gabi Oprea, patronul restaurantului Dolce Vita, de pe malul lacului Snagov, acolo unde s-a şi desfăşurat cheful.

Soţia lui Reghe a dansat pe rupte

Reghe a adus câteva zeci de kilograme de carne din Germania şi, timp de două zile, a gătit nenumărate delicatese, apreciate în unanimitate de invitaţi: file de vită argentiniană, purcel la tavă, pulpă de gâscă şi piept de raţă.

Anamaria a primit o multitudine de cadouri, bijuterii şi obiecte în formă de broască, însă cea mai frumoasă surpriză a fost, cu siguranţă, tortul, în formă de teren de fotbal.

Petrecerea a fost animată de cântăreaţa Sonia Trifan şi sexy-solistele de la Dolls, însă cireaşa de pe tort a fost recitalul lui Nicolae Guţă, care a venit într-un suflet, direct de la Focşani.

Nu au lipsit de la chef  nici Miron Cozma şi soţia lui, Monica

Iată ce meniu a avut!

- jumări

- zacuscă

- lebăr

- piftie

- sarmale

- file de vită argentiniană

- pulpe de gâscă la tavă

- piept de raţă

- purcel la tavă

Mai multe