Prodanca a fost desemnată «Regina fotbalului românesc»

9 noiembrie 2018 19:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Toți cei care fac performanță în diverse domenii de activitate au fost premiați, joi seară, la ”Gala Performanței și Excelenței”. A

Anamaria Prodan (45 de ani), care săptămâna trecută suferise un puseu de tensiune, având nevoie de ajutor medical, a primit ”Premiul de excelență în impresariat și manageriat / Regina fotbalului românesc”: “Sunt fericită. Acest premiu mă obligă să merg mai sus. Să îmi bat recordurile. Și asta am să fac!”, a declarat celebra impresară, pentru Click!

Senzuala vedetă a fost o adevărată apariție și la capitolul “bine îmbrăcate”, făcând furori la Ambasad Or, în rochia mulată pe trupul lucrat la sala de sport și realizată de Andra Țurcanu. Din domeniul sportului a mai fost recompensat cu o diplomă și Ilie Năstase (72 de ani), numit la acest eveniment “Ambasadorul turismului românesc”. Ca antreprenor, femeia de afaceri Simona Muscă, autoarea cărții "Conjugat la feminin" a primit premiul de ,,Excelență pentru originalitate în antreprenoriat feminin”, recunoștere ce i-a fost acordată pentru noul său proiect Vanilla Elephant. 

Simona Muscă este unul dintre cei mai tineri antreprenori din România, cu o carieră spectaculoasă, începută la o vârstă fragedă, în domeniul show-biz-ului. Femeie de afaceri, regizor, actriță și scriitor, Simona Muscă a reușit de-a lungul timpului să seducă domeniile care i-au fost dragi și să se facă remarcată în fiecare proiect pe care l-a semnat.

Mai multe