Profa de fitness, cu rochie din Africa la lansarea cărţii

26 aprilie 2017 21:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

La doi ani şi două luni de când a participat la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV), filmată în jungla africană, antrenoarea de sport a vedetelor, Luminiţa Nicolescu (63 de ani), şi-a lansat cartea „Bună dimineaţa, junglă. Good bye, Africa!”.

Evenimentul a avut loc miercuri (26 aprilie) dimineaţă, într-o cafenea din Piaţa Romană, în prezenţa prietenilor, dar şi a unor foşti colegi din emisiune. Luminiţa, care are un corp sculptat, a purtat o rochie galbenă, pe care şi-a cumpărat-o dintr-un mall din oraşul Nelspruit, din Africa de Sud.

La mâini a avut brăţări achiziţionate tot de acolo şi a ţinut să amintească faptul că una dintre ele este primită de la Ruby, atunci când a ieşit pe targă din tabără. La eveniment au fost şi câţiva dintre colegii de suferinţă: Elena Merişoreanu, alias “Merişor”, Dorian Popa, însoţit de mama lui, Gabi Jugaru, împreună cu soţia, şi Mihai Trăistariu, împreună cu impresara. Iar dintre vedetele pe care le antrenează la sală i-au fost alături Valentina Pelinel, Adina Buzatu şi Luana Ibacka.

Mai multe