Provocarea manechinului cu vedetele din Pro Tv. Esca, Răduleasca și Vântur printre ele

18 noiembrie 2016 18:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Noua isterie mondială se numește Mannequin Challenge- Provocarea Manechinului, un joculeț ce presupune ca participanții să stea nemișcați cât de mult pot, în poziții dintre cele mai ciudate, incomode și diverse.

Chiar și Michelle Obama s-a alăturat echipei de baschet Cleveland Cavaliers pentru o sesiune a jocului chiar în Casa Albă. Mannequin Challenge nu are nevoie de un cadru organizat pentru a se desfășura, ci doar de multă imaginație.

De creativitatea necesară nu duc lipsă, de exemplu, vedetele din trustul Pro. Cele mai cele dintre ele s-au angrenat în distracția momentului și, la filmările speciale pentru edițiile din 1 Decembrie, „greii” de pe Pache Protopopescu s-au distrat de minune. Au uitat și de frigul pătrunzător și au imortalizat momentul.

Andreea Esca, Mihaela Rădulescu, Iulia Vântur, Pavel Bartoș, Răzvan Fodor, Cabral și Cove au avut șansa de a sta la aceeași masă și de a pune în practică provocarea care a luat cu asalt planeta. S-au și înregistrat, iar Cabral a pus totul pe pagina lui de Facebook.

Mai multe