Punem pariu că nu știai asta despre Andreea Marin? Lui Teo i-au dat lacrimile

20 august 2016 13:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Marin este, cu siguranță, o vedetă plină de surprize. Când credeam că știm totul despre viața și pasiunile ei, după atâția ani în care fiecare mișcare i-a fost urmărită și analizată în amănunt, apare o înregistrare de-a dreptul răscolitoare.

E posibil că însăși Andreea Marin să fi uitat de această înregistrare de la începutul anilor 2000, din emisiunea ”De 3 ori femeie”, moderată de Mihaela Tatu. Totul a ieșit la iveală la scurt timp după anunțul morții unuia dintre cei mai apreciați compozitori români, Adrian Enescu.

Unul din prietenii virtuali ai Andreei Marin i-a amintit vedetei de acest moment emoționant, care i-a stors câteva lacrimi lui Teo, invitată și ea în platoul emisiunii. Iar cei care nu știau, probabil foarte mulți, au aflat astfel că Andreea este o pianistă foarte talentată.

Așadar, în 2004, în emisiunea Mihaelei Tatu de la Acasă Tv, Andreea Marin a interpretat cu multă emoție la pian o piesă compusă de regretatul Adrian Enescu pentru filmul ”Ciuleandra”. Iată înregistrarea!

Mai multe