Pupăză din «Trăsniţii» şi-a serbat ziua de trei ori

12 februarie 2018 20:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Grig Chiroiu, simpaticul Pupăză din serialul „Trăsniţii”, de la PrimaTV, a împlinit 48 de ani pe 7 februarie, dar este la fel de în formă ca la 20. Drept urmare, a început să-şi serbeze ziua la Olăneşti, alături de nişte prieteni, a continuat la Bucureşti, cu familia, şi a încheiat pe platourile de filmare de la sitcomul „Trăsniţii”.

“Am fost sărbătorit în toate felurile. Nişte prieteni au dat startul săptămâna trecută, la Olăneşti, familia mi-a făcut o surpriză şi m-a scos la restaurant, iar colegii au fost alături de mine pe platourile de filmare“, spune Grig Chiroiu.

De la familie, soţia şi cei doi copii, a primit o stea Hollywood, asemănătoare cu cea de pe celebra stradă din Los Angeles – Hollywood Walk of Fame. Un alt cadou inedit a fost o sticlă de vin din anul în care el s-a născut, 1970. 

Adina, fiica lui Grig, are 19 ani şi este studentă la Facultatea de Litere de la Universitatea Bucureşti, iar fratele ei, Mihnea, se află în focul probelor de Bacalaureat. Ieri, el a dat examen la proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română şi a luat calificativul experimentat. 

Mai multe