Puștiul Danei Rogoz s-a pus pe decorat ouă

30 aprilie 2016 22:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Actrița Dana Rogoz a lăsat vopsitul ouălor pe ultima sută de metri. Cum cariera îi ocupă mare parte a timpului și mai este și mamă cu normă întreagă, este chiar de lăudat că s-a ocupat singură de această îndeletnicire. Sau aproape singură, căci a avut un ajutor prețios în persoana fiului său de doi ani, Vlad.

Dana s-a pus pe vopsit ouă în Sâmbăta Mare. A ales mai multe culori, pe unele nu le-a mai găsit, iar albastrul s-a dovedit buclucaș. Pentru a demonstra că este hărnicuță la ceas de sărbătoare, Dana a publicat pe pagina ei de Facebook câteva imagini, alături de textul: "Tocmai am terminat de vopsit ouăle: roșii, verzi și verzi (albastrul a ieșit tot verde, movul l-am tăiat greșit și nu am mai putut folosi vopseaua, iar galben era sold out). Paște Fericit!"

După ce vedeta a terminat treaba, decoratul i-a revenit fiului ei. Vlad s-a dovedit foarte încântat de îndeletnicirea lui, așa că s-a distrat de minune în timp ce și-a pus talentul în funcțiune. Dana a imortalizat momentul: "Dar altcineva le decorează acum", a scris ea.

 

Mai multe