Puștiul lui Petre Roman va frânge multe inimi! Petrus e un copil superb

24 decembrie 2018 13:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Petrus Roman, fiul de 9 ani al fostului premier Petre Roman (72 de ani), îi va călca mai mult ca sigur pe urme celebrului său tată, care a avut un succes nebun în rândul doamnelor și domnișoarelor. Puștiul a apărut la o emisiune tv cu mama lui, Silvia Chifiriuc, și a fost admirat de toată lumea.

Petre Roman (72 de ani) și Silvia Chifiriuc (44 de ani) au cu ce să se laude. Petrus este o mândrețe de băiat, care îi seamănă leit tatălui lui. Luni, puștiul care are 9 ani, este frumos şi deştept şi a venit şi la televizor, alături de mama lui, cu care a prezentat câteva ținute de designer. Crăciunul în noua familie a fostului premier se va sărbători acasă, iar Revelionul o va prinde pe consoarta lui Petre Roman pe scenă, la munte.

"Vom petrece undeva la munte anul acesta. O să fiu și la muncă, și la distracție cu familia și cu prietenii", a mărturisit Silvia Chifiriuc la Antena 1, la emisiunea "Prietenii de la 11", prezentată de Diana Munteanu și Florin Ristei. Petrus a povestit și el că așteaptă de la Moș Crăciun două cadouri, un pistol și un lego. 

Petrus Roman, bun de fotomodel

Primăvara trecută, Petrus a participat la o prezentare de modă la Romexpo. Vedetele au fost chemate împreună cu copiii lor, pentru a defila pe podium, însă toţi ochii au căzut, evident, pe cei mici. 

Printre copiii-VIP care au făcut parada modei a fost şi Petrus (7 ani), fiul lui Petre Roman, care a venit însoţit de mama sa, cântăreaţa Silvia Chifiriuc (44 ani).

Petrus este elev la Școala Franceză.

Citește și:

Incredibil, cum arată Petre Roman la 72 de ani! Secretul fostului premier!

Petre Roman se vrea tătic a treia oară la 71 de ani

Mai multe