Puţini au ştiut asta despre Sebastian Papaiani şi Ştefan Iordache! Ce i-a legat pe vecie

27 septembrie 2016 10:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sebastian Papaiani s-a stins din viaţă, marţi (27 septembrie), la vârsta de 80 de ani şi a luat cu el o poveste pe care o împărtăşea adesea cu mult umor. Regretatul actor şi colegul său de scenă Ştefan Iordache au recurs la un gest sângeros pentru a se împăca după o ceartă teribilă, iar puţini îşi mai amintesc întâmplarea. Mărul discordiei a fost aşa cum era de aşteptat o femeie.

Una dintre cele mai haioase întâmplări pe care Sebastian Papaiani a povestea cu mare drag în orice interviu este cea pe care o trăise alături de actorul Ştefan Iordache. Cei doi s-a făcut frate de cruce, după o ceartă cumplită care s-a iscat între cei doi, din cauza unei femei. "Întâi ne-am bătut şi abia apoi ne-am făcut fraţi de cruce. Eram la un film şi apoi am ajuns la un restaurant. Am luat un ciob de sticlă şi ne-am tăiat.

Apoi ne-am unit sângele. Mai am tăietura la mâna stângă. Aşa de impresionaţi au fost mesenii că ne-au iubit ad-hoc. Târziu ne-am dat sema că eram golanii oraşului. De şapte ani de când a murit nu l-am visat niciodată. Tata mi-a apărut în vis, dar Fănică, nu", declara Sebastian Papaiani la început acestui an.

Marele actor suferea mai târziu un accident cerebral care l-a ţinut mult timp internat. Soarta a fost nemiloasă şi cu fratele de cruce al lui Sebastian Papaiani. Ştefan Iordache s-a stins din viaţă în 2008, la doar 67 de ani. Artistul a plecat dintre noi, după ce a făcut unele complicaţii cardio-respiratiorii survenite pe fondul unei leucemi.

Sebastian Papaiani a murit marţi (27 septembrie) după ce luni la rând a avut grave probleme de sănătate în urma accidentului vascular cerebral pe care l-a suferit în această primăvară. 

Mai multe