Radhu, românul care a cucerit-o pe sora Thaliei, a lansat album și videoclip filmat în Buenos Aires

15 iunie 2020 23:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Romanul Radhu, care a cucerit Argentina și toată lumea latino cu piesele sale, nu a stat degeaba în plină pandemie de coronavirus. Din păcate, acum solistul este blocat în Marea Britanie, la Lodra, însă acest lucru nu-l împiedică să se ocupe de cariera sa muzicală. El a lansat un nou album online, dar și un nou videoclip, filmat înainte de a începe pandemia de coronavirus, în Buenos Aires.

Tânărul care a fost lansat de sora Thaliei, actrița Laura Zapata, în Mexic, la Televisa, a plecat în urmă cu un an în Argentina, pentru a colabora pe plan muzical cu producătorii lui Luis Fonsi! Însă de câteva luni e blocat la Londra, iar de acolo și-a lansat cel mai recent videoclip, dar și un album de piese latino. Acesta se numește "Puro Amor" și a lucrat la el împreună cu grupul Rafaga, fiind produs de colaboratorii lui Luis Fonsi, dar și de Emilio Estefan, soțul celebrei Gloria Estefan!

Imediat a semnat contract cu "Magenta Discos", casă de discuri renumită în America Latină pe partea de muzică tropicală! După succesul de pe radio-uri, artistul român a semnat un contract de exclusivitate cu "America TV", canalul de televiziune numărul 1 în materie de divertisment hispanic în Argentina! După Laura Zapata, Radhu a colaborat și cu Miss America Latină, Francesca Lachapel, iar el ne-a spus că tot Francesca o chema și pe o fostă iubită a lui. Solistul român vrea să se întoarcă și în România ca să promoveze noul său videoclip la piesa "Me Robo el Corazon", filmat în Buenos Aires, însă momentan e blocat la Londra.

"Videoclipul a fost filmat pe platourile de filmare ale celebrei telenovele "Amor Latino", în care protagoniști au fost Mario Cimarro și Coraima Torres. Tot acolo, la Telefe, s-au filmat telenovele celebre precum "Nano", "Amor Latino" sau "Perla Neagră". În plus, una din piesele de pe albumul meu e propusă pentru o nouă telenovelă sud-americană, în care protagonist e Gustavo Bermudez! Pentru acest videoclip s-au adus 3 formații de dansatori de stradă, care purtau cele 3 culori ale steagului României! Formații de stradă numite "Murgas" sunt folosite des în folclorul din Uruguay, iar această piesă, "Me Robo el Corazon", pe lângă cumbia, e un amestec de ritmuri tropicale (plena, candombe și salsa)", ne-a mai povestit el.

Din păcate, după filmarea videoclipului a plecat la Londra, unde stă de câteva luni, pentru că a rămas blocat din cauza pandemiei de CoVid-19. Speră să se întoarcă zilele acestea. Însă nici pandemia nu l-a oprit pe Radhu să-și lanseze videoclipul și să se bucure de viață, prin oricâte încercări ar trece.

Citește și:

Radhu a venit din Argentina să filmeze videoclip cu Miss România

Secretul artistului român care cântă cu actriţa de telenovele Laura Zapata

Mai multe