Radu Vâlcan, despre filmările secrete de la Masked Singer: "Adela a știut de la început, trebuia să nască de pe o zi pe alta"

1 octombrie 2021 21:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Șarpele și Robotul s-au demascat joi seară, la Masked Singer România. În urma deciziei publicului, cele două personaje au părăsit competiția, iar vedetele care s-au ascuns în cele două costume, Radu Vâlcan și Marian Drăgulescu, au renunțat la mască. Cei doi ne-au răspuns, la cald, la câteva întrebări.

Radu Vâlcan i-a pus în încurcătură pe detectivi

Enigmaticul Șarpe i-a pus în încurcătură pe detectivi, care au crezut că acolo s-ar putea ascunde Liviu Teodorescu, CRBL, Dan Helciug, Tudor Chirilă sau chiar Mihai Petre, în realitate fiind prezentatorul TV, Radu Vâlcan. ”Nu, nu pot să cred! Nu pot să cred!”, a spus Horia Brenciu imediat după demascare. ”Mie mi s-a dat lumea peste cap. Tu erai în Oul dragonului cu Adela Popescu, eu așa credeam. Eram absolut sigură!”, a spus INNA

  • Click!: Cum a fost experiența ”plecatului de acasă” și sosirea la platou. Înțeleg că a fost o adevărată aventură.

Radu Vâlcan: Aaa, da! Chiar ciudată, aș spune. Trebuia să merg în parcarea unui mall, apoi mă prelua un microbuz, mă schimbam în microbuz, hanorac, mască, mănuși. Apoi, o altă mașină mă prelua de la o anumită adresa, șoferul și colegul lui toceau mâlc. Ajungeam la platou, cabina mea, bodyguard, etc. Ce să mai zic, m-am simțit ca Radu Valcan (râde).

  • Prezența ta în show a fost un secret și pentru cei apropiați. Cum ai putut ascunde acest lucru? Ce le-ai spus alor tăi când lipseai de acasă?

Adela a știut de la început, nu putea fi altfel, trebuia să nască de pe o zi pe alta. În rest, nu știa nimeni, asta a făcut surpriza să fie cât mai plăcută. (n.r. filmările au avut loc în vară)

  • Te-ai pregătit intens pentru acest show. Cât de complicat a fost să cânți și să dai viață acestui personaj?

Deloc complicat. Când nu stăpânești un lucru, nu-ți rămâne decât să te joci. Asta am făcut, m-am distrat. 

Marian Drăgulescu a fost Robotul

Dacă Șarpele i-a pus în încurcătură, în ceea ce privește Robotul, cei patru detectivi au fost foarte aproape de răspunsul corect și au propus într-un final două variante: Marius Urzică sau Marian Drăgulescu, cel din urmă fiind cel care a cântat și dansat în masca energicului Robot. ”M-am simțit foarte bine la voi, aici. Sincer, eu mă bazam mai mult pe mișcările Roboțelului decât pe voce, dar mă bucur că v-a plăcut”, a spus Marian Drăgulescu după demascare.

  • Click!: Ce informații crezi că te-au dat de gol?

Marian Drăgulescu: Multe operații și multe resoftări, adică adaptare permanentă la performanță.

  • Cum se vede acest show din interiorul măștii?

Super experiență, pentru că poți să faci orice și să te scălâmbăi, că nimeni nu știe cine ești. Am avut o mască foarte vioaie și jucăușă.

  • Cum te simți acum că ai ieșit? Îți pare rău că publicul a ales demascarea ta?

Cred că am ieșit la timpul potrivit, pentru că următoarea melodie ar fi fost a unui mare artist, cu o voce extraordinară, și nu mi-aș fi dorit să stâlcesc melodia.

  • Cu ce alte măști ai fi vrut să te duelezi și de ce?

Eu m-am concentrat pe mine, ca să nu greșesc. Nu îmi era teamă de nici o mască.

Mai multe