Radu Vâlcan s-a "prăjit" în Thailanda ca un pui la rotisor EXCLUSIV

13 martie 2015 23:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Să tot lucrezi în aşa Paradis! Timp de 5 săptămâni, Radu Vâlcan a filmat în Thailanda pentru show-ul “Insula Iubirii”, iar condiţiile de muncă au fost foarte “aspre”: căldură, plajă, nisip fin şi mâncare exotică. Click! vă prezintă primele imagini de la filmări.

Rivalii lui din televiziune s-au spetit în junglă sau la fermă, iar el a muncit în cele mai exotice locuri de pe Planetă pentru reality-show-ul “Temptation Island – Insula Iubirii”, care va începe luna viitoare la Antena 1. Radu Vâlcan (38 de ani) s-a întors recent din insulele Koh Samui şi Koh Phangan din Thailanda şi ne-a împărtăşit cele mai picante experienţe.

Din poze se vede cât de mult a muncit în soare, căci la faţă e roşu precum un rac fiert.

“Cred că erau în jur de 38˚C. Poate chiar mai mult, mai ales atunci când filmam pe plajă. Practic, era o bucurie pentru toată lumea când filmam în interior la aer condiţionat. În afara condiţiilor naturale, cum ar fi vântul imprevizibil, nu au fost probleme. Orele puţine de somn ne-au pus însă în dificultate, pentru că ne odihneam între 2 şi 3 ore”, ne-a spus Radu Vâlcan.

Galerie foto, Thailanda

Iubitul Adelei Popescu nu a fost obligat de nimeni să mănânce gândaci, dar a făcut-o benevol, cu mare plăcere. “Mâncarea a fost una specială, specifică zonei. Totul foarte picant. S-a scris că m-am hrănit cu gândaci. Într-adevăr, o delicatesă cu care localnicii se mândresc. Este o proteină pură, una dintre cele mai sănătoase. A fost foarte interesantă colaborarea  cu  partea thailandeză, oameni care au lucrat și pentru "Hangover/Marea Mahmureală" și "James Bond". Ambele s-au filmat în Bangkok”, a mai declarat Radu Vâlcan pentru Click!

Emisiunea uneşte sau desparte cupluri

  • Show-ul, lansat în 2001, a mai fost difuzat până acum în 19 ţări
  • Patru cupluri vor fi puse la încercare şi li se vor testa fidelitatea şi sentimentele
  • Opt persoane necunoscute vor încerca să seducă fiecare concurent în parte
  • Participanţii vor fi su­pra­vegheaţi 24 de ore din 24
  • La finalul show-ului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viaţă este acelaşi sau sunt nevoiţi să se despartă
Mai multe