Răduleasca a făcut-o lată! Chiloţeii prea strâmţi, rochia prea mulată!

14 martie 2017 11:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Diva nu a mai mizat pe decolteu luni seara, la emisiunea "Uite cine dansează" (PRO TV) şi rău a făcut. Dacă ediţia trecută toată lumea a vorbit despre ridurile de la gâtul Andreei Marin, acum se comentează "aripioarele" Mihaelei.

Nu, Mihaela Rădulescu (47 de ani) nu e plinuţă, ba din contră. E toată numai fibră. Însă nici pe "Miss Fitness" o rochie extrem de mulată, purtată cu lenjerie intimă nepotrivită, nu ar arăta bine. La asta s-au referit fanii din mediul virtual, care i-au dat prezentatoarei numai bile negre pentru ţinuta de luni seara (13 martie).

Rochia se mula perfect pe trupul Mihaelei, însă chiloţeii minusculi "muşcau" prea mult din şolduri, iar rezultatul a fost în dezavantajul divei. Ţinuta aleasă a fost în totală antiteză cu cea de lunea trecută. Dacă aceea a fost aurie, cu transparenţe sexy şi cu vedere la decolteu, cea de ieri, complet neagră, acoperea în întregime bustul voluptuos al Mihaelei.

Aşadar, în războiul divelor, la capitolul ţinute e scor egal. În prima emisiune a gafat Andreea, când şi-a expus mult prea mult gâtul cu riduri inestetice, iar în cea de-a doua emisiune a făcut-o lată Mihaela. Andreea Marin, în schimb, a luat ochii tuturor cu un minijup perfect, poate cel mai îndrăzneţ din istoria ţinutelor ei, care i-a pus în evidenţă picioarele drepte şi sexy.

Mai multe