Răduleasca şi Felix au tras un chef pe cinste în Italia

24 aprilie 2016 21:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pentru Mihaela Rădulescu (46 de ani), weekendul a început la înălţime. Diva de la Monaco s-a urcat la bordul unui elicopter pilotat chiar de iubitul ei, Felix Baumgartner (47 de ani), şi a aterizat în Italia, acolo unde cuplul a sărbătorit ziua de naştere a paraşutistului de Cartea Recordurilor.

“Ce mod grozav de a-mi sărbători cea de-a 47-a aniversare. Tocmai am aterizat în Gardone, Italia, cu iubita mea”, a scris Felix Baumgartner pe contul său de Facebook.

Ca o adolescentă îndrăgostită până peste cap, Mihaela a ţinut să îi transmită iubitului ei, şi pe Internet, nu doar la ureche, un mesaj emoţionant: “Să-mi trăiască sănătos şi fericit şi să ne inspirăm unul pe celălalt şi mai departe. Iubirea e inspiraţia supremă. La mulţi ani, bărbatul meu!”.

Mihaela şi Felix formează un cuplu de un an şi jumătate, iar bărbatul a ajuns celebru pe întreg mapamondul după ce, în 2012, a devenit primul om care a sărit din stratosferă, de la 39.000 m, stabilind recordul mondial de viteză în coborâre liberă și primul om care a depășit viteza sunetului.

Mai multe