Ralflo, scandal uriaș după ”The Four – Cei 4” de la Antena 1! Pe cine acuză pentru eliminarea lui

7 mai 2018 14:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ralflo, cântărețul care a participat la emisiunea ”The Four – Cei 4” de la Antena 1, a decis să spună lucrurilor pe nume după ce a fost eliminat din competiție, spune el, nemeritat. Și, explică artistul, vinovatul pentru eliminarea lui este Carla`s Dreams.

Alexandra Crișan, Vlad Musta, Dragoș Udilă și Francesca Ilie și-au păstrat locurile după ediția a șasea a emisiunii ”The Four – Cei 4”, sâmbătă seara, la Antena 1, Ralflo fiind eliminat în urma unui duel cu Francesca, duel care, susține el, a fost influențat nejustificat de mult de Carla`s Dream. ”În legătură cu faza de la The Four, repet!!!!! Am fost acolo, mi-am făcut treaba ca un profesionist (pentru că asta sunt) și nu mai este nevoie să dovedesc asta. Sub nici o formă nu am complotat cu Uddy sau cu Alexandra, așa că, sincer, îți spun Carla`s: înainte de a vorbi uite-te mai bine și ascultă și mai bine”, a spus Ralflo.

”Mie îmi pare că atunci când trei artiști atât de mari iau această decizie, aruncând-o sub tren pe o fetiță de 19 ani… sper să fie taxați, dar taxați dur”, a spus Carla’s Dreams, motivul pentru care, crede Ralflo, a și fost eliminat din competiție.

Mai multe