Raluca Bădulescu a stat la dentist până la 3 dimineața

17 februarie 2016 18:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce a suferit o operație de micșorare a stomacului acum mai bine de doi ani și a ajuns de la 121 de kilograme la 54 de kilograme, și-a pus silicoane și apelează la multe tratamente de înfrumusețare, Raluca Bădulescu a făcut o nouă schimbare de efect în viața sa.

Invitată la “Teo Show”, miercuri (17 februarie), Raluca a început prin a-și declara admirația pentru Teo Trandafir: “Ești regina mea pe viață”, și-a declarat Bădulescu dragostea pentru prietena sa. Subiectul principal l-a reprezentat schimbarea la nivelul feței. Nu este vorba despre vreo operație, ci despre o procedură care a durat mai bine de 8 luni.

Albirea și reconstruirea dinților au fost proceduri pe care Raluca a dorit să le facă de ceva vreme, însă în urmă cu opt luni a decis că este momentul să treacă la treabă în această privință. A apelat la serviciile unui dentist care îi este și prieten, făcând astfel totul o experiență plăcută.

Bădulescu i-a mărturisit lui Teo: “Vă jur că îmi doream proteză cu lipici. Am lucrat în sesiuni de 7-8 ore, până la 3 dimineața. Îmi doream de foarte multă vreme zâmbetul perfect de Hollywood. Acum îmi place să mă fac cu ruj roșu.”

Realizatoarea TV i-a admirat noul zâmbet: “Nu cred ce dinți și-a tras. Dinții ei sunt mai albi decât laptele sau decât o coală de hârtie”, a zis Teo.

Deși acum arată cu totul diferit față de în urmă cu doi-trei ani, Raluca Bădulescu este pregătită pentru alte intervenții. Extrem de sinceră și critică la adresa propriei persoane, aceasta a declarat: “Vreau să îmi mai fac ceva la față. M-am văzut în selfie-uri și am cap de cal. Cu părul prins arăt ca o mârțoagă obosită de la Hipodromul din Ploiești.”

Mai multe