Raluca Bădulescu, distracţie pe ringul de dans cu fostul soţ şi sora! Ţi se pare că seamănă?

2 ianuarie 2017 13:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Toată lumea o cunoaşte pe jurata de la "Bravo, ai stil" înnebunită după culoarea auriu, dar puţini ştiu că ea are o soră care îi seamănă foarte bine. Deşi nu este blonda ca ea, Ioana este la fel de slabă şi are acelaşi zâmbet jovial. De Revelion, vedeta tv a petrecut în compania ei, a fostului soţ, Vali Pungă, dar şi alături de cel pe care l-a luat de bărbat în toamă, Florin Stamin.

Ioana Bădulescu nu este la fel de celebră ca şi sora ei. Ea a apărut de doar câteva ori la televizor şi de fiecare dată a vorbit despre vedeta tv. De profesie medic psiholog, Ioana este foarte discretă cu viaţa ei personală şi se implică in proiectele de Chirurgie Cardiacă Pediatrică, unde face voluntariat.

"Ea s-a născut aşa, slabă. Când eram mai mici eram cu nişte prieteni şi m-am prezentat ca sora cea mare, era evident că eu eram mai mare. Ioana aşa a fost toată viaţa ei. A avut 40 de kg", spunea Raluca Bădulescu. 

De Revelion, jurata de la "Bravo, ai stil" a îmcins ringul de dans. A petrecut cu sora ei mai mică, dar şi cu fostul soţ Vali Pungă. Alături de ei s-a aflat şi actualul partener al vedetei tv, Florin Stamin. Cei doi au avut o nuntă ca în poveşti în această toamnă.    

Mai multe