Raluca Guslicov din “Trăsniţii” face terapie muzicală

22 februarie 2019 16:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Interpreta psiholoagei din serialul “Trăsniţii” de la Prima TV nu este doar actriţă, ci şi cântăreaţă. Raluca Guslicov, pe care o vedeţi şi la Teatrul de Revistă Constantin Tănase din Bucureşti, începe o sesiune de concerte odată cu Dragobetele, unde îşi invită fanii să vină şi să o asculte şi să o vadă!

Puţini cei care ştiu că una dintre cele mai sexy actriţe din serialul “Trăsniţii” de la Prima TV este şi cântăreaţă la Teatrul de Revistă Constantin Tănase şi are şi o mulţime de concerte în timpul liber. Iar Raluca Guslicov îşi cheamă fanii să facă “Terapie prin muzica” cu psiholog K Ralu, aşa cum se prezintă mai nou.

“Se deschide sezonul estival pe pontonul din parcul Tineretului. Trăznita Raluca Guslicov vă propune în fiecare săptămână o ieşeală cu stil şi o temă care să te provoace la bună dispoziţie. Încearcă noul gust KRalu, fresh, actual, de senzaţie. În luna iubirii e bine şi frumos să-ţi testezi parnetenerul! Cred că în dragoste şi cea mai deşteaptă femeie devine naivă, ca să nu spun tâmpită de-a dreptul! (zâmbeşte). Când intervine şi pasiunea, naivitatea prinde cote extraordinare… De exemplu, eu analizez bărbaţii, îi dezbrac de toate ascunzişurile din gesturi, privire, zâmbet şi în câteva clipe am o fişă a lor, exact ca la psiholog, doar că se întâmplă mult mai repede. Dacă el are răbdare, bunăvoinţă, perseverenţă, după ce mi-a captat atenţia într-un fel, totul se petrece natural şi mă trezesc într-un carusel din care nu mai pot ieşi. În teorie pare foarte uşor, dar practic durează, e umilitor şi enervant, chiar! Recompensa, însă, e pe măsură! Vă aştept în parcul Tineretului, la Cafeneaua actorilor să petrecem, să ne veselim şi să ne bucurăm de dragoste. A voastră cu drag KRalu”, a mărturisit actriţa pentru Click!

Mai multe