Raluca Lăzăruț, victima hackerilor implicați în escrocherii cu criptomonede

15 iunie 2022 14:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Raluca Lăzăruț a fost victima unor hackeri care caută să stoarcă bani de la persoanele naive prin postări false pe social-media despre scheme de îmbogățire cu criptomonede. Vedetei i-a fost preluat contul de Instagram, pe care au apărut o mulțime de postări dubioase.

Fanii Ralucăi Lăzăruț au observat în ultima vreme o activitate destul de suspectă pe contul de socializare al vedetei, căci au început să apară o serie de postări în care erau promovate scheme de îmbogățire prin intermediul criptomonedelor. 

Citește și: Raluca Lăzăruț a născut în cel mai mare secret. Fetița are deja 4 luni și un nume special: "Ea e comoara mea"

Postările cu pricina, deși apăreau pe contul de Instagram al fostei prezentatoare TV, erau clar menite să inducă în eroare pe urmăritorii vedetei, care și-au dat seama că este ceva în neregulă. 

Raluca Lăzăruț a făcut tot posibilul pentru a-și recupera contul de Instagram din mâinile hackerilor și pentru a evita ca persoanele mai naive să cada în plasa acestor hoți cibernetici.

Vezi și: Raluca Lăzăruţ e vedetă chiar dacă stă în America de ani buni

Azi, fosta prezentatoare a dat vestea cea bună fanilor. Raluca Lăzăruț a publicat prima postare după cinci zile în care nu a avut acces la Instagram și și-a anunța fanii, cu această ocazie, că și-a recuperat contul de Instagram. 

,,Salut, am revenit. Îmi cer scuze pentru spam-ul cu criptomonede din ultimele zile. Nu, nu m-am îmbogățit peste noapte"

Raluca Lăzăruț s-a mutat în SUA și a făcut nuntă în secret

Raluca Lăzăruț, fosta prezentatoare de la Kanal D, s-a mutat de peste șapte ani în SUA , unde și-a construit o familie superbă. Vedeta s-a căsătorit cu iubitul ei Horațiu Boeriu, iar în urmă cu doi ani, cuplul a urat bun-venit primului lor copil, o fetiță pe nume Gemma. 

De când a plecat din România, Raluca Lăzăruț a avut o viață personală foarte discretă și a decis ca și nunta cu partenerul ei să rămână un eveniment ferit de ochii lumii. 

Raluca Lăzăruț și Horațiu Boeriu s-au căsătorit în mare secret, iar nașii de nuntă au fost Adelina și Cristi Chivu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe