Raluca Lăzăruț a născut în cel mai mare secret. Fetița are deja 4 luni și un nume special: "Ea e comoara mea"

4 mai 2020 18:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Surpriză uriașă de peste Ocean, acolo unde Raluca Lăzăruț s-a stabilit de cinci ani. Fosta știristă de la Kanal D a anunțat pe rețelele sociale că a devenit mămică și ne-a și prezentat prima fotografie cu fetița ei. Micuța a împlinit 4 luni chiar azi, pe 4 mai.

În noiembrie 2014, Raluca Lăzăruț (37 de ani) anunța că părăsește postul de televiziune Kanal D, pentru a se muta definitiv în America. Relația cu Horațiu Boeriu devenea din ce în ce mai serioasă în plus, ea își dorea să își încerce norocul și ca actriță. Iată că azi, 4 mai, fosta concurentă de la Big Brother anunță o veste minunată pe pagina ei de Instagram: "Dincolo de toate, 2020 a fost, de departe, cel mai bun an al meu. Faceți cunoștință cu Gemma, comoara mea (n.r. gem în limba engleză înseamnă piatră prețioasă)". Toți fanii ei virtuali au fost șocați să afle că a născut, întrucât Raluca nu a făcut public faptul că a fost însărcinată. Iată că fetița are deja 4 luni, împlinite chiar azi, după cum anunță tot mama ei. Asta înseamnă că micuța Gemma a venit pe lume pe 4 ianuarie 2020.

Raluca Lăzăruț și Horațiu Boeriu s-au căsătorit în secret în 2016, nași fiind Adelina și Cristi Chivu. Raluca și Adelina s-au apropiat de pe vremea când erau colege la Antena 1, iar băieții, Horațiu și Cristi, au fost și au rămas buni prieteni. 

Mai multe