Raluca Moianu este în doliu! Tatăl ei s-a stins din viaţă

30 martie 2017 8:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

O veste tristă a primit, marţi, Raluca Moianu, fosta prezentatoare a emisiunii "Iartă-mă". Vedeta se află în doliu după ce tatăl ei s-a stins din viaţă. Anunţul a fost făcut chiar de ea pe reţeaua de socializare.

Raluca Moianu abia îşi poate stăpăni lacrimile după vestea care a devastat-o.Tatăl prezentatoarei a murit, anunţul fiind făcut public chiar de vedeteă.  

”Tata a plecat ieri (n.r. marţi). A trăit frumos, cu drag de familie și de țară. A fost ambasador, diplomat de carieră, dar mai important este faptul că a fost un om bun. A ajutat oameni. Mulțumesc, tata! M-ai învățat atât de multe. O să-mi fie tare dor de vorba ta înțeleaptă. Dumnezeu să te odihnească!”, a fost mesajul transmis de Raluca Moianu.

Raluca Moianu a fost măritată 15 ani cu Marius Ancuţa

Raluca Moianu şi Marius Ancuţa au fost căsătoriţi 15 ani, dar au divorţat în octombrie 2013. Cei doi au împreună o fată, pe Mara Ilinca, în vârstă de 14 ani, care după divorț a rămas în grija fostei prezentatoare TV. Deşi foştii soţi nu mai formează un cuplu, ei colaborează pe plan profesional.

Fostul soț al vedetei tv a construit, în urmă cu mai bine de doi ani, un club de biliard și snooker, în zona Regie din Capitală, eveniment de promovarea căruia s-a ocupat la momentul respectiv Raluca Moianu prin firma  ei de evenimente și PR pe care o conduce. 

Mai multe