Raluca Podea și-a salvat copilul cu banii de la MasterChef: ”Era să moară de la o simplă operație”

20 ianuarie 2021 15:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă și fostă concurentă în emisiunea "Masterchef", în 2019, a trecut prin clipe dramatice cu bărețelul ei, David, în vârstă de 12 ani. Ea și-a dat toate economiile câștigate din concursul de la Pro TV și a fost nevoiă să-și vândă și mașina, căci băiețelul ei a avut grave probleme de sănătate. Era să moară de la o banală operație de apendicită.

”Acum câteva luni, David a făcut apendicită. L-am dus la un spital privat, dat fiind faptul că eram în plină pandemie. În urma primei intervenții laparoscopice au intervenit complicații, așa că a trebuit să mai fie operat încă o dată. A făcut două operații ca să fie salvat. Copilul era să moară de la o banală operație de apendicită”, a declarat Raluca, în exclusivitate pentru Click!. Pentru că intervențiile au fost făcute la un spital privat, blonda a trebuit să plătească nu mai puțin de 10.000 de euro pentru fiul ei. „Mi-am vândut mașina și, cu ce mai aveam de la MasterChef, aștia au fost banii!”, ne-a mai declarat ea. Raluca Podea nu are o viață tocmai ușoară, căci își crește băiețelul singură, de când acesta avea un an și opt luni. Raluca l-a făcut pe David pe când avea 21 de ani. Raluca spune că tatăl copilului ei, Valentin, a lăsat-o baltă și nici nu se interesează de micuț. Ba mai mult, acesta urmează să se căsătorească în curând cu o altă vedetă. Este vorba de Irina Pavlenco, fosta solistă a trupei Sweet Kiss, căreia i-a dat deja inelul de logodnă.

Vrea să o scuture pe Brigitte Pastramă de 100.000 de euro

Raluca Podea (33 de ani) mai este cunoscută în showbiz drept rivala de moarte a lui Brigitte Pastramă, blonda fiind fosta iubită a lui Florin Pastramă. Cele două se războiesc încă de pe vremea când Brigitte s-a cuplat cu Florin Pastramă la „Ferma”(Pro TV) și, mai nou, s-a ajuns chiar la plângeri făcute la Poliție, de ambele părți. Anul acesta, Raluca Podea a avut de luptat nu doar cu pandemia și cu Brigitte Pastramă.

Scandalul a luat proporții uriașe în ultimul timp, cele două rivale la inima lui Pastramă a ajungând de la amenințări pe față, direct la Poliție. Inițial, Brigitte Pastramă a anunțat că va merge la Poliție pentru a face o plângere pe numele Ralucăi Podea. Motivul ar fi fost că fosta iubită a afaceristului ar fi încercat să pună pe cineva să îi bată pe soții Pastramă. Imediat, Raluca Podea s-a dus și ea la secția 10 de Poliție și a depus o plângere penală împotriva fostului ei logodnic și a soției acestuia, solicitând și daune morale în bani familiei Pastramă. “Eu i-am dat în judecată și pe ea, și pe el le-am făcut plângere penală pentru amenințare. Ea mă hărțuiește non-stop, postează tot felul inepții despre mine. Mi-au zis o să-ți arătm noi ție, o să vezi tu…!Ce face Brigitte e un circ ieftin. Mie tot scandalul ăsta cu ei îmi afectează imaginea, viața, copilul. Le cer daune morale de 100.000 de euro, dacă nu, să facă muncă în folosul comunității”, a declarat Podea la acel moment. „Eu i-am făcut plângere la Poliție pentru cele două amenințări. Eu nu vreau decât ca această femeie să ne lase în pace, să-și vadă de viața ei”, a declarat la rîndul ei și Brigitte. De altfel, Brigitte o acuză pe Podea că are încă bucurii la bărbatul ei și că blonda pândește orice ocazie ca să revină în brațele fostului iubit Florin Pastramă.

Citește și:

Pastramă, criză de gelozie din cauza lui Jador. Brigitte: ”L-a făcut terci". Ce a găsit Florin în telefonul soției

Femeile lui Pastramă se bat în operaţii estetice. Raluca Podea şi Brigitte, “tunate” de 70.000 de euro

Mai multe