Raluka, distribuită în cel mai nou serial de comedie

9 octombrie 2015 14:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Şi-a făcut debutul în muzică la acelaşi televiziune la care acum îşi încearcă talentul actoricesc. Raluka joacă în sitcom-ul „La TV” duminică, de la ora 22:00, la Prima TV. Cântăreaţa a fost invitată şi a acceptat cu plăcere să se alăture distribuţiei.

Raluka şi-a interpretat propriul rol, dar a mărturisit că a avut emoţii în postura de actriţă. Ea a fost invitată în emisiunea „Viaţa cu Chris” de prietena ei din copilărie, Becky, noua coprezentatoare a lui Chris.

"Mi-a plăcut foarte mult, mai ales că a fost prima mea experienţă de acest fel. Am avut câteva replici de spus, dar mi-a fost puţin teamă să nu le uit. M-am descurcat bine”, a mărturisit cântăreaţa, după ce a terminat de filmat. În emisiune, Raluka a cântat şi cea mai nouă melodie a ei, „No Question”.

"Este o piesă compusă de Connect-R, Dj Sava şi Alex Cotoi. Videoclipul este unul de stare. Vorbesc despre dezamăgire, dar şi despre libertate. E un clip care îmi place foarte tare şi a ieşit pe placul meu”, a spus cântăreaţa.

Raluka şi-a făcut debutul în muzică la Prima TV în emisiunea „Megastar”, aşa că revine cu mare drag la postul care a făcut-o celebră. Dacă vreţi să vedeţi cum s-a descurcat cântăreaţa în calitate de actriţă, dar şi ce întrebări i-a pus prezentatorul Chris frumoasei cântăreţe, nu rataţi „La TV” duminică, 11 octombrie, de la ora 22:00, la Prima TV. 

Mai multe